28.8.2012

mahtava maanantai

Mulla on ollut melko ihanat kaksi päivää ruokajuttujen osalta; sunnuntaina käytiin perheen kanssa turkkilaisessa Hagia Sofiassa syömässä (suosittelen btw!) ja eilen kävin ensimmäistä kertaa todella pitkään aikaan Fransmannissa. Ruokalistojahan siellä päivitettiin muutama vuosi sitten mutta muuten paikka on melkeinpä ennallaan.

Fransmannissa juhlistettiin Iidan 20-vuotis syntymäpäivää melko pienellä neljän hengen tyttöporukalla. Oli tosi mukavaa ja ruoka oli todella hyvää, söin härkää ja uuniperunaa. Ainut sen annoksen miinus oli juuri se uuniperuna, ei mikään oma henkilökohtainen suosikki mutta valinnanvaraa ei ollut turhan paljon annettu, uuniperuna kuului melkein jokaiseen annokseen! Jäi mietityttämään etteikö listalle voisi lisätä enemmän vaihtoehtoja...

huikella 200m matkalla ravintolaan pysähdyttiin ottamaan pari fotoa

Fransmannin jälkeen käytiin drinkeillä melko extempore, 1barin maanantai ja vitosen drinkkilista. Kelpaa. Ja kelpas myös I Scream.


Drinkkimeiningin jälkeen mentiin meille syömään jälkiruokaa, tein vanilijaisia köyhiä ritareita. Oon loistokokki, kaikille infoksi.


Oli tosi kiva päivä, kiitos kaikille jeejee :-----)

PS. Vinkkejä noiden otsikoiden keksimiselle? Karseita!

4 kommenttia: