1.11.2011

syysloma oujee

Olin Turkin Alanyassa viime viikon (su-su) ja sieltä kerty ihan kiitettävän verran kuvamateriaalia, tässä tulee pieni osa :). Hengailin tosiaan Tintin kans suurimman osan ajasta, vaikka reissussa oltiin koko perheen kesken. Majoituttiin Kleopatra Beachille, syötiin ihanissa paikoissa ja maattiin rannalla. Ja nähtiin kavereita of course ! Sinänsä ihan jees olla taas kotona Suomessa mutta kyllä mä voisin lähtee taas reissuun, melko levoton fiilis...
Yllä olevat kuvat on veneretkeltä, se oli aika huikee! Sillee lilluttiin vaan pari kilometriä siinä rannikon edustalla mutta veneestä oli mukava hyppiä uimaan ja sain tuosta vampyyrin iholle tarkoitetusta aurinkovoiteesta huolimatta vähän rusketusta, joka näkyy ku kattoo tarkasti ja oikeessa valossa, believe me! Tuntuu hienolta olla normaalin ihmisen värinen :)

Illalla sitten pyörittiin Tinen kans noissa baareissa, yökerhot alko oleen aika hiljasia, eikä missään oikein ollu enää porukkaa ku sesonki on niin lopussa. Nähtiin me kuitenkin tuttuja jonkun verran ja pyörittiin ympäri sitä keskustaa. Läheskään joka ilta en jaksanu kantaa kameraa messissä, joten nää seuraavat kuvat on parilta eri illalta:
värjäsin vissii itelle violetit latvat ja muuten keltasen tukan?
kun yksi ei riitä @ Heikinbaari
...kun yksi oli liikaa
paras ajoneuvo ikinä !
Tähän loppuun vielä suht random-settiä jota ei voi survasta mihinkään kategoriaan:
pure love
meijän tine on loistava kuvaaja ! TÄH
PS. Voin kertoo että maanantai alkoi ihan lepposasti ehostuksella, kotona värkkäsin paremman tekemisen puuttessa itelle vielä kiharoita ja olin iha mielissää tosta tukasta, kerranki osasin jee :)

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Oispa täälläki nui aurinkoista ja lämmintä ja ihanaa!! Mää niin haluan jonnekki ulukomaille! :)) Ihanat kikkurat kans :) ♥

    VastaaPoista
  2. Ihana ja kaunis kuva toi viimenen Sanna i love youu :):)

    VastaaPoista
  3. oivoivoi ku ihanin toi viimenen ♥ ja muutenki yhyy ku kivan näköstä matkakuume iskee iik perkele

    VastaaPoista
  4. ootpa kaunis tuossa viimesesssä kuvassa

    VastaaPoista
  5. oi näyttääpäs kivalle :) ois kiva just lähtä jonnekki pakoon tätä mustaa syksyä...

    VastaaPoista