2.1.2012

2011!

Jees, piti kai se munkin ku kaikki muutkin! Eli tässä vähän postausta kuluneesta vuodesta. Pitäis kyllä varmaan kirjotella melkein viikon kestäneestä Rukan reissusta ja joulusta tän sijaan mutta Rukalta kuvia on iha hulluna ja ne on kaikki ihan HULLUJA nii katellaa niitä sitte ku oon vähä muokkaillu ja järjestelly! Joulun kuvat ei just nyt oo mulla koska olin ääliö tuossa yks päivä. Mutta vuosi 2011:


TAMMIKUU
Päällimmäisenä jääny varmaan mieleen Helsingin reissu (joka oli tosin melko lyhyt, vaan vajaa 3 päivää), mutta pk-seudulla on aina kiva käydä :). Hengailin siellä tosiaan ihanaisen lihavaisen pikkusiskon Tiinan kans, joka on ihan parasta seuraa varsinki Helsingin mestoilla kun meille on muodostunu siellä jo semmoset tietyt paikat missä käydään ja mistä ei tingitä. Ensimmäisenä mieleen tulee Teatterin Grilli, josta saa maailman parasta caesar-salaattia.
Niin ja täytin tosiaan 17! En ees tiiä että milloin oisin viimeks viettämällä viettäny omia synttäreitä ku ei oo oikein paikkaa missä pittää joten semmosesta tapahtumasta ei oo kuvia. Kattoos nyt jos sais nuo 18-vuotisbileet vaikka Rukalla järkättyä.....


HELMIKUU
Mää en ymmärrä että eikö mulla oo helmikuulta kuvia vai oonko vaan niin onneton etten löydä niitä. Helmikuussa oli kuitenkin mun ja Aspen eka vuosipäivä (jeejee ) ja toinenki lähestyy :) Seuraava kuva ei oo todellakaan helmikuulta mutta tää oli söpsö:

Niin ja helmikuussa rakas ihana ystäväni Iida vähän kakkaili ja muutti Turkuun! Ja helmikuussa taisin alottaa puhelinmyynnissä, oivoi.....


MAALISKUU
Tässä kuussa koitti se loistava viikko numero 10 - oltiin nimittäin Katariinan kans tienattu iha hulluna ja lähettiin Iidan tykö Turkuun! Oli meinaan huikee reissu, hengailtiin siellä muutama päivä ja kateltiin miltä näyttää Suomen persreikä livenä (pakko myöntää että tosi ihana kaupunki jopa silloin talvella).

Maaliskuu oli nähtävästi vielä niitä aikoja ku kuvailin Canonin PowerShotilla. Nää pari kuvaa on kuitenki suht hyvälaatusia hyvässä valossa :) Ei hurja hoksasin myös että mulla on kummassaki sama paita päällä! Ja mun kuvauskaverilla myös, ekassa Iidalla Katariinan huppari ja tokassa Katariinalla tosiaa omansa päällä :D

HUHTIKUU
Huhtikuussa oli kai vappumeiningit? Sieltä ei oo hurjana kuvia koska just huhtikuussa ostin tuon nykyisen kameran, Sony alpha 33:sen enkä oikeen uskaltanu ottaa sitä mihinkään. Tässä kuitenki aivan loisto-otos Aspesta ja Tomista, takana tori.


Olin tosiaan niin hullun mielissään tuosta kamerasta että oon ottanu kuvia jopa appelsiinimehusta. Täyttä taidetta.

Niin ja olihan se pääsiäinen silloin huhtikuussa...



TOUKOKUU
Toukokuu on vähä semmone "jee kohta loppuu koulu"-kuukausi joka vuosi, niin oli viime vuonnaki. Jääkiekkoa tuli seurattua koska yllättäen Leijonat pääsi finaalipeleihin ja voitti koko maailmanmestaruuden! Toukokuussa kuvailin sitte vielä iha hulluna ja mielissää lisää. Mitä mää noita toukokuun kuvia selailen niin ekan postauksen kuvat löytyy sieltä joten blogi tais syntyä toukokuussa :)!


Äitienpäivä oli kans toukokuussa, tehtii Tinen kanssa hieno kakku.


KESÄKUU
Ai hurja, alko loma! Oliha se elämä hienoo, mitä nyt tein jonku verran kesän alussa duunia mutta ei siinä kettään - rahaahan sieltä tienaa! Iidakin tosiaa valmistui paka-puolelta OSAO Myllytullista - juhlittiin sitäkin. Käytiin Aspen kans meijän mökillä Kihlangissa (Muoniossa). Kesäkuun alussa oli tietenki päättärit, aivan loistavat oliki mutta mikään ei voita niitä päättäreitä ku pääsee ysiltä. Kieltämättä sekin, että selvis ekasta lukiovuodesta hengissä on kiva ajatus.




HEINÄKUU
Heinäkuu on karsee kuukausi siinä mielessä ku tajuaa että kesä on kohta ohi tai ainakin puolessa välissä. Kuitenkin on ihanan kuumaa ja tulee vietettyä kavereiden kanssa ihania hetkiä - tämä päti viime heinäkuussa. Heinäkuun lopulla oli myös Qstock, johon en viime heinäkuussa kuitenkaan ostanunut lippua sisälle.



ELOKUU
Kävin pitkästä aikaa Hailuodossa fotoilemassa. Koulut alko. Eka jakso oli aivan hirveä, kursseja iha hullu määrä, mutta toisaalta motivaatio oli vielä melko korkealla.
 Nähtävästi kävin myös Torniossa moikkaamassa sukulaisia kerta oon kuvaillu ihan mielissään tädin koiraa ja serkun kissaa...


SYYSKUU
Kun selailee kuvia tuolta kuulta, huomaa että mää innostuin lakkaileen kynsiä ihan mielissää. Oon aina tykänny, mutta syyskuussa on värkänny iha ihme juttuja. Syyskuussa söin myös rapuja (jokavuotinen perinne) joista tykkään ihan hulluna ! 


LOKAKUU
Lokakuu alko aivan loistavasti, lähdin vaihtojaksolle amikseen! Sain sieltä iha hurjana uusia ja mahtavia kavereita (joille mun pitäis vielä lähettää kuvia siltä vaihtojaksolta) ja opin kaikkia juttuja liittyen ruuanlaittoon, ihonhoitoon, hiustenlaittoon ja meikkaukseen. Aivan huikea jakso.
Lokakuussa oli myös syysloma ja perinteitä kunnioittaen käytiin Turkin Alanyassa, jossa meillä on asunto. Oli mukava reissu, tuli käytyä siellä kampaajalla, missä en ollut käynyt vuoden 2009 jälkeen koska Iida on yleensä leikannut ja värjännyt multa hiukset.


MARRASKUU
Ammattikouluvaihto jatkui vielä marraskuussa, se kesti koko kolmosjakson. Marraskuussa tein kaikkea muutakin, osallistuin Ravintolapäivään vierailemalla kavereiden järjestämässä Gellari-kahvilassa, tein itse ensimmäistä kertaa sushia (kiitokset opettajalle ;)) näin Iidaa, joka vieraili täällä Oulussa (ja raukkeli joutu taas laittaan mun hiuksia, opin tekemään aika kivan poninhäntähommelin!).

Niin ja joulukoristeet ja vastaavat ilmesty katukuvaan.


JOULUKUU
Ihana kuukausi! Kaikkia joulujuttuja, vietin pikkujouluja kahdesti, joulua kahdesti ja oli aivan loistavaa. Vuoden lopussa (ihan vasta) kävin viettämässä viikon Rukalla ja vietin uutta vuotta siellä aivan mahtavassa seurassa, kiitos kaikille!

Viimeisestä kuvasta mulle tulee loistava fiilis, Rukalla oli ihanaa. Ihan kohta sinne takasin, ihan kohta synttärit ja vaikka mitä! Tähän on hyvä lopettaa.


/edit
BLOGIN OSOITE ON MUUTTUNUT, nykyinen osoite:
sannaeveliina.blogspot.com

3 kommenttia:

  1. Mistähän johtuu, ettei mullakaa oo yhtää kuvia helmikuulta :D:D Mut ihana postaus on kyllä, eikä tosiaa oo pitkä aika synttäreihin, mullakaa enää ko kaks viikkoa :)♥

    VastaaPoista
  2. miks pistät joka ikisen postauksen linkin facebookkiin? :D ärsyttävää

    VastaaPoista
  3. emt jotenki tavottaa mun kaverit paremmin ku laittaa :) kieltämättä vois kyllä laittaa vaa jonku aina mutta jotenki jääny päälle että ku saa postauksen valmiiksi nii sitte facebookkiin!

    VastaaPoista