16.1.2012

i feel u monday

Hola amigos! Oon siis ollu tosiaan totaalisen aktiivinen bloggaaja - mutta hei mistä mä kirjottaisin, siitä miten menin kouluun ja tulin koulusta ja keittelin sitte nuudelia? Aight, you feel me.
Ei mutta viime vklp kulu sopivasti Rukalla, kirosin siellä kaks päivää sitä etten ottanu kameraa mukaan. Toisaalta jos oisin ottanu nii ois ollu entinen kamera ja kiroaisin kaks vuotta sitä että Sony oli messissä.. Rukalla oli aivan parasta, ikinä ei oo ollu huonoa reissua! Eikä tullu ees pöljäiltyä nii ei tänää hävettäny.
Niin, tosiaan tänään tajusin sitte olevani aivan hirveessä flunssassa (tämän kerron koska kaikkia kiinnostaa) ja kävin sitten lunastamassa kotia päin synttärilahjan (!!!) jonka varmaan arvaa seuraavista kuvista oujee

Kyllä, tervetuloa kotiin kalansilmäobjektiivi! Huomenna sitte käyn pyörähtelemässä vielä kerran Glamourissa ja käyn noutamassa tanssiaismekon kotiin ja sitten juhlistamaan Katariinan synttäreitä kiltisti kahvittelun ja kakuttelun merkeissä :):):) Hyvä fiilis vaikka oonki tautinen.

PS. Yritän jatkossa kehittää näihin vähän enemmän tota sisältöö ja näyttää vähemmän lyhyeltä pallerolta.

5 kommenttia:

  1. Oioioioi keltä sait??? IHANAA ! Huomenna nähhään oma lyhyt pallero mussuni ♥

    VastaaPoista
  2. Nonii koska lähetään kuvaamaan? :--------)))

    VastaaPoista
  3. Oij! Huippua sait ton kalansilimän! :DD

    VastaaPoista
  4. kirjota vaikka juutalaisista

    T. tiedät kyllä kuka

    VastaaPoista
  5. juutalaiset - aiheista parhain

    VastaaPoista