11.12.2012

THE JACKET MADE ME SAY "I DO"

Pariisin säät helli meitä siinä mielessä, että vettä ei satanut kuin vasta viimeisenä päivänä. Ilma oli kuitenkin todella kylmä, ainakin niiden (minun) mielestä, jotka oli lähteny liikkeelle nahkatakilla. Pilkkihaalarit olis ollu huomattavasti miellyttävämpi vaihtoehto.

Mutta ei hätää! Löydettiin tyttöjen kanssa yksi suht edullinen vaatekauppa kun yritettiin seikkailla metrolla ihan toiseen kauppaan. Kyseisessä kaupassa ostajaansa odotti ihana, musta, kylpyhuoneen mattoa muistuttava takki, jota fiilistelin kovasti. Takki jäi kuitenkin ostamatta ja ostin yhden tekonahkaisen peplum-topin (you'll see...) ja jatkettiin matkaa. Parin tunnin päästä Zarassa haahuilessani tuli kuitenkin mieletön halu lunastaa se unelmien takki kotiin ja raahasin Tiinan mukanani kauppaan. Hyvä että raahasin, sillä oma pankkikortti kieltäytyi yhteistyöstä joten jouduin lainaamaan rahaa. Problem solved and the jacket was mine!

PARIS 228

Eli materiaali on muuten tuommoista söpöä pehmeää pörröä, mutta tekonahkahihat onkin nyt se juttu! Ja tää oli täydellinen siellä Pariisin luotaantyöntävässä säässä ja toivottavasti myös tämänhetkisessä Suomen kelissä, niin kauan kun pakkaset pysyy matalina. Otettiin nuo asukuvantapaiset myös siellä Rodin-museossa, btw.

I go back to black.

1 kommentti:

  1. http://truemoods.blogspot.fi/2012/12/8-faktan-haaste.html Ansaitset ylpeysmuumitikkarin jos teet tän ;)

    VastaaPoista