16.4.2013

OH TURKEY - WE MEET AGAIN

Merhaba,

viime viikon kelluin Instagrammia lukuunottamatta sosiaalisen median ulkopuolella ja täytyy sanoa että oli melko mahtavaa! Vietin viikon tosiaan tutussa ja turvallisessa Turkissa, passin leimoja laskiessa reissu samaan kohteeseen oli kuudes reilun kolmen vuoden sisään. Mun ja Lotan lomamatka tosin poikkesi kummankin aiemmista - yövyttiin hotellissa ja reissu oli kummallekin ensimmäinen täysin itsenäinen! Ja kaikki meni - uskomatonta kyllä - hyvin. Tavarat, rahat ja passit säilyivät tallessa ja ehjinä ja kumpikin sai matkalta sitä, mitä lähti hakemaankin eli irtiottoa tästä Oulusta.

Matka oli poikkeuksellinen myös siinä mielessä että kameran jätin paria kertaa lukuunottamatta hotellille. Meidän viikkoon mahtui yksi ainut sadepäivä ja kaikki fotot mitkä tätä tekstiä seuraa on juuri siltä päivältä ja omasta mielestä näissä on tuosta mustavalkoisuudesta johtuen kiva melkankolinen fiilis.

Lotasta saa muuten mahtavia kuvia!

alanya2 054 alanya2 051 alanya2 048 alanya2 037 alanya2 032 alanya2 023 alanya2 035 alanya2 017

Tällä viikolla ohjelmassa on Rukan SPRING BREAK! Lähdetään pikkusiskon kanssa jo keskiviikkona ja ollaan sunnuntaihin eli yhtä reissuamista tää huhtikuu. Tekemättömiä töitäki oon yrittänyt tässä väsätä eli lähinnä ennakkotehtäviä ammattikorkeakouluihin. Spring Breakin jälkeen pitäis jaksaa lukioon liittyvät rästit hoitaa, ois siisti saada se mustavalkonen lakki kesäkuussa päähän.

/EDIT

alanya2 001

Löysin taxfreesta tommosia söpöliinejä...

4 kommenttia: