10.6.2012

what's up?

Oon ollu melko surkea tässä bloggailuhommassa nyt viime aikoina (niinku mulle todettiin) ja selityksiä piisaa, eli täältä tulee! Oon kesätöissä raksalla eikä oo tullu tartuttua kameraan oikeastaan paria valmistujaisfotoa lukuunottamatta eikä iltapäivällä duunin jälkeen ole oikein muuta ollut mielessä kuin ruokaa ja päiväunet. Ja suihku. Not much to tell, huh?

Näillä näkymin loma alkaa viimeistään heinäkuun alussa, jolloin itse asiassa odotankin Ouluun saapuvaksi melko harvinaisia vieraita, eräs hyvä ystävä tulee Saksasta asti moikkaileen, mikä on aivan älyttömän hienoa koska ollaan nähty edellisen kerran vuonna 2009 kun olin Comenius-reissulla Ranskassa.

Siitä sitten tarkemmin heinäkuun puolella, nyt parin viime päivän kuulumisia. Saatiin Tinen kanssa perjantai vapaaksi ja lähettiin kattomaan mitä Kemiin kuuluu, toisinsanoen vietettiin pari päivää isän tykönä grillaillen, nukkuen ja leffoja katsoen! Nyt on akut ainaki toivottavasti latautunu maanantai-aamua varten, onneksi on vielä sunnuntai vapaata ja huomenna saan nukkua suht pitkään. Ihana viikonloppu, ei oo pitkään aikaan maistunu muutama vapaapäivä näin makealta.

Enough with the text, on with the pictures!


PS. Käytiin Aspen kanssa katsomassa se kaikkien hypettämä Diktaattori ja täytyy myöntää että en oo varmaan ikinä nauranu leffassa niin paljon vaikka filmi olikin suorastaan mauttomuuden huippu. Mutta silti loistava, koko sali oli ihan täynnä ja jouduttiin niskat kenossa eturiviin repeilemään :D Suosittelen!

Yöt, mä nyt ryhdistäydyn tän blogihomman kanssa, ei pitäis olla vaikeeta ku kuitenkin tykkään tästä jutusta ihan hurjana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti