14.11.2012

LOVE FOREVER, LOVE IS FREE

Aloin tänä aamuna iha mielissää tekee päivä kuvina-postausta mutta en sitte muistanu oikeestaan puolen päivän jälkeen tätä loistavaa postausideaa (jonka Lotta ystäväni antoi) ollenkaan joten se juttu kusi. Kävin kuitenkin kahvittelemassa ja hengailemassa keskustassa ja otin kerrankin kameran mukaan, hyvä minä! Otin sitte itsestäkin muutaman tosi hienon kuvan, enjoy.

bwbw 095
bwbw 096
bwbw 097
bwbw 093

Ostin tuon villakangastakin 12-vuotiaana vuonna 2006. Takin alkuperä ruotsalainen laatumerkki H&M ja hintaa oli huimat 35e eikä tuo oo mennyt miksikään! Yks nappi vaan lähteny eikä oo ees nukkaantunu. En ymmärrä miten se on pysyny noin kuoseissa kun oon kuitenkin sitä kuus talvea enemmän tai vähemmän käyttäny. Huivi on uusi ja ihana ja muhkea, kiitos äiti <3

bwbw 092
bwbw 103

Ylläolevia korviksia kutsutaan nimellä mielenhäiriö. Ne jotka tuntee mut niin tietää, etten tykkää neonväreistä ja vielä vähemmän pinkistä neonväristä enkä käsitä miksi ostin nuo! (Okei ehkä 2 euron hinta vaikutti ostopäätökseen..) Aattelin kuitenki että noi sopii ihan kivasti vaaleisiin hiuksiin?

Sitte vielä meikä ja vanha klassikko, vessan peili:

bwbw 088

Puss och kram

5 kommenttia:

  1. Sanpe, oot pirun kaunis!

    En jaksanu kirjautua sisään.

    -Sohvi

    VastaaPoista
  2. Wihiii hyvä sanna, postauksia tulemaaan ! oot nätti misu :)

    VastaaPoista
  3. ps. siistiä, en oo ennen joutunu todistamaan etten oo robotti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos siellä toinen! joo kato en hyväksy robotteja, SRY

      Poista