29.5.2013

MONDAY STUFF

Maanantai oli kerranki ihan mahtava päivä. Viikonloppuna oli ihan hulluna tekemistä, piti suorittaa kaikki rästihommat ja tottakai jätin suurimman osan sunnuntaille eli Word oli auki ainakin yhteen asti yöllä. Nyt on kaikki tehtävät kuitenki palautettu koululle ja wilmassa näkyy tällä hetkellä 74 kurssia, yhen pitäis vielä huomenna ilmestyy! Sitte voi hyvällä fiiliksellä hengähtää ja odotella lauantain bileitä.

Maanantaina kanniskelin myös kameraa mukana oikeestaan koko päivän, suunnitelmana mulla oli pitkästä aikaa päivä kuvina-postaus. Here it goes then...

päivä kuvina2 002
Alotan samoilla meiningeillä ku viimeksikin, eli tältä näytän ku herään. Kavereiden kans puhuttu siitä, miten ei osaa tottua omaan meikittömään naamaan. Mullaki sellanen fiilis että persoonallisuus tulee sen meikin myötä, en oikein oo oma itseni tuossa kuvassa.
päivä kuvina2 005
Sain Jannelta ihan tosi makeen Balmainin hair couture -boksin lahjaksi, tästä suolasuihkeesta tuli luottotuote välittömästi. Tätä kosteeseen tukkaan niin saa ihan hullut surffikiharat! Eilen suihkin kuitenkin kuiviin hiuksiin, niin mun tukka oli aika iisi... Pöh.
päivä kuvina2 007
Oltiin sovittu rehtorin kanssa maanantai rästijuttujen palautuspäiväksi niin kävin viemässä papereita koululle ja tekemässä elämäni viimeisen lukiokokeen. Sen jälkeen oli ihan uskomaton fiilis ja olin ihan hymy perseessä monta tuntia :-D.
päivä kuvina2 033 päivä kuvina2 032
"Koulupäivän" jälkeen lähdin porukoille nauttimaan auringosta. Poltin kyllä kädet tosi nätisti mutta punoitus laski onneksi jo samana päivänä - auringonpolttamat lakkiaispäivänä ei nappaa kauheasti.
päivä kuvina2 015
Veerakin eli mun kakkospikkusisko oli myös Kynsilehossa! Oli ihana nähä :-)
päivä kuvina2 040 päivä kuvina2 041
Lotta tuli sitten hakemaan mua (lakkailemaan kynsiä) niille. Sille otettiin etukäteen kuvat kiitoskortteihin ja lähdin tekemään sille meikin ja kampauksen. Lotasta tuli tosi nättejä kuvia mutta harmi vaan mulla ei oo mitään matskua tänne! Tutut näkee sitten niistä korteista :-)
päivä kuvina2 067
Meikki- ja hiusjuttujen jälkeen poljettiin Tinen kanssa Tuiran biitsille moikkaan Joelia ja Lassea. Tine pelas poikien kanssa footbagia ja ite räpsin vaan kuvia sekä omalla että Lassen kameralla ku en halunnu nolata itteeni...
päivä kuvina2 069 päivä kuvina2 052
Biitsihengailun jälkeen näin vielä Lalista. Käytiin ajeleen ja pyöriin ympyrää parkkiksilla, sellasista seteistä mulla ei oo fotoja ku en halunnu että menee vaan ratin kuvaamiseksi.. No jaa, oikeestaan en muistanu ottaa jos ihan rehellisiä ollaan!

Illalla sit kämpille, mun eka oikee kesälomapäivä oli huikee. Ja oli hulluna tekemistä koko ajan, en ollu paikallaan kovin pitkää, kerranki tämmöstä meininkiä!
päivä kuvina2 091

Nyt keskityn olennaiseen ennen kauneusunia, MTV:ltä tulee Geordie Shore. Öitä jengille!

2 kommenttia:

  1. Footbag on niin kivaa, pelasin sitä ekaa kertaa eilen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyllä mutta mää en ikinä osu siihen palloon :( sanna+koordinaatiokyky=not gonna happen

      Poista