17.9.2013

I GOT SOME NEWS FOR YOU


inspiration

Ne, jotka seuraa mua Instagramissa (@sannaeveliina) on jo todennäkösesti nähny ylläolevan kuvan. Mulle tarjottiin töitä toiselta paikkakunnalta reilu viikko sitten ja tottakai jäin kelaileen sitä tarjousta. Jotenki maagisesti toi teksti hyppäs sitten kahvilassa erään lehden pääkirjoituksesta esille ja tuli sellanen fiilis että tästä on pakko ottaa kuva, sen verran inspiroivalta nimenomaan nuo muutamat rivit vaikutti.

Perjantaina kuulin, että mun ei oo pakko muuttaa välittömästi vaan voin lähtee duuniin reilun kuukauden koeajalle ja päättää sitten, että onko se homma mun juttu. Työnkuvaan kuuluis kuulemma tarjoilemista, hotelli- ja kauppatyöskentelyä. Päätöksen työn vastaanottamisesta tein siis neljä päivää sitten ja huomenna mun elämä muuttuu melkosesti. Marraskuussa tuun käymään Oulussa joko lomalla tai sitte palaan tänne ja teen erilaisia välivuosisuunnitelmia.

Katse siis kohti Turkin Alanyaa, tulkaa moikkaileen jos ootte lomalla siellä päin ;-)!

//EDIT: Lennot siirty sunnuntaihin eli vielä on muutama päivä aikaa jännittää täällä Oulussa!

4 kommenttia:

 1. Paljon sit kuvia ja postauksia sieltä!!! Tullee nii ikävä ja kaikkee, ää :( Yritän ehtii aamul viel hyvästelee mut ainaki soitellaa enne lentoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ois tosi kiva jos pääsisit ysin nurkilla käväseen! soitellaan :--) ps. kamera on messissä, ehkä jopa otan sillä kuvii!

   Poista
 2. No vähä siisti mahollisuus, toivottavasti menee kaikki hyvin siellä! onneks olkoon ja tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! tällaisesta mahdollisuudesta voi monet vaan haaveilla niin en mitenkään voi jättää käyttämättä vaikka haikeelta tuntuuki jättää tää kotikaupunki ja kaikki kavrut..

   Poista