30.9.2013

THE ASUNTO

Mua pelotti hulluna etukäteen että millainen mun kämppä täällä Turkissa on - mun pomo oli siis vuokrannut mulle etukäteen jonkun asunnon, tiesin vaan että se on suomalaiselta vuokrattu (+1), ja sijainti on Cikcillissä (mahdollinen -1). Cikcillissä asuu lähinnä paikallisia, tottakai monella skandinaavilla ja muilla ulkomaalaisilla on täällä myös loma-asunto sillä alueella on melko edullista. Keskustaan tulee varmaan vähän vajaa kolme kilometriä, merelle mulla on ehkä kilometri. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, asunto vaikutti ihan kivalta heti ensinäkemältä! Tosi sotkuista siellä oli, tuhkaa lattioilla ja lattiat pesty ehkä kuukausi aiemmin. Sängyssä oli jonkun vieraan ihmisen lakanat ja kaapeissa pyykkiä, kaikenlaista pyyhkeistä lakanoihin ja vaatteisiin. Pari päivää vietin siellä paskan keskellä ja sitten soitin tutulle turkkilaiselle, että auttaa mua hommaamaan sinne siivoojan. Asunto siivottiin kolmen paikallisen naisen voimin ja nyt siellä voi viettää aikaakin, mun ei tarvi ennen duunia aina karata keskustaan tai alakerran altaalle (vaikka siinä viihdynkin), vaan voin ottaa aurinkoa vaikka omalla partsilla.

ALANYASYKSY2013_1 047 ALANYASYKSY2013_1 046 ALANYASYKSY2013_1 045 ALANYASYKSY2013_1 049

Mun taloyhtiö on tosiaan melko täynnä skandinaaveja (lähinnä suomalaisia) eli pihakin pysyy hyvin hoidettuna ja siistinä. Mulla on kerrostalojen yli kantava merinäköala, sillä asun kasikerroksessa (käytännössä ysi, koska eka kerros on numeroa nolla). Illalla näkyy Kale iltavalaistuksessa eli ei voi valittaa ;-)

ALANYASYKSY2013_1 032 ALANYASYKSY2013_1 033

7 kommenttia:

 1. Ei vitsi tuoha on aivan täydellinen!! :D Kelpais todellaki :) Paljon tuossa on neliöitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla viihtyy! Suunnilleen 60 neliöitä eli about kaks kertaa sen kokonen, missä asuin/asun Oulussa.. Tilaa riittää!

   Poista
 2. oi että tulee ikävä Alanyaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ihmettele, täällä on ihan mukavat kelit ja kaikkea :-)

   Poista
 3. Eiii hitto on makia! Minäki halluun! Take care <3

  VastaaPoista
 4. Moikka! Täällä yks saman ikäinen tyttö kaipailee takasin alanyaa joten kysyisinki nyt sulta että miten sä oot tonne päässy ja missä pääsääntöisesti työskentelet?

  VastaaPoista