20.9.2013

JÄNNITTÄÄ VÄHÄ

Meitsi oli eilen enemmän ku mielissään siitä että mun lähtö siirty sunnuntaille. En oikee vieläkää sisäistä että oon menossa Turkkiin ilman paluulippua, siitä hetkestä ku päätin lähtee ei oo ees viikkoo. Fiilistelen vaan kaikkia kesäkamppeita mitä saan ens viikolla käyttää enkä vissiin ymmärrä etten oo menos biitsille makoileen vaan duuniin. No ei haittaa ku en oo ees löytäny mun bikinei mistää...

Tähän mun lähtöön on jengi suhtautunu melko eri tavoin, suurin osa entisistä työkavereista pitää mua ihan idioottina (mikä on ihan uskomattoman huvittavaa, uskokaa pois :D), kavereiden mielestä mulle on tarjottu tilaisuus, jota en voi jättää käyttämättä.

TURKKIJOULU 366 TURKKI_2011_SYKSY 061 alanya2 004 TURKKIJOULU 201 TURKKIJOULU 309 TURKKIJOULU 295 TURKKIJOULU 147 TURKKIJOULU 149 TURKKIJOULU 115

Tuntuu kyllä ihan uskomattoman haikeelta lähtee. Onneks täs on vielä yks viikonloppu aikaa fiilistellä Oulua ja nähä ihmisiä.

3 kommenttia:

  1. Ekaks, ihan uskomattomia kuvia!! Ja toiseks mun mielestä aina kannattaa tarttua tilaisuuteen, jos sellanen tulee kohdalle :) Myöhemmin vois vaan kaduttaa.. Sulla tulee kyllä olemaan huippua siellä ja tuut saamaan sellasia muistoja, jotka säilyy aina! :) Jatkatha sieltäki postailua?!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tosipaljon! Itekki mietin että satavarmana alkais joskus harmittaa jos en ois nyt menossa.. Tarkotus olis postailla sieltäkin suunnalta, vähän erilaista arkee :)

    VastaaPoista
  3. Herkullisia värejä. <3

    VastaaPoista