22.1.2013

FIILIKSIÄ

Tänää oli ihan sairaan hyvä päivä. Ehin kouluun ajoissa ja vielä ihan ihmisen näkösenäki ja pääsin koulusta jo ennen puolta päivää pois. Aurinko paisto ja pakkasta oli suht vähän ja sain ihan tosi radikaalin idean - lähin ulos! Talvella mun motivaatio poistua sisätiloista vapaaehtoisesti on kirjaimellisesti pakkasen puolella (hehheh), mutta tänään oli liian hyvät kelit hukattavaksi. Houkuttelin Katariinan pois kotiluolastaan ja tehtiin pieni kierros auringonpaisteessa ja ihan suunnitelmallisesti kummallakin oli kamerat messissä :--)

toivoniemituira 016 toivoniemituira 024 toivoniemituira 028 toivoniemituira 021 KatskunKamerasta! 055

Kuvien leveydet kusee lievästi, sillä osa kuvista on otettu mun Sonylla ja loput Katariinan Canonilla... En edes oo varma miten niitä lähtis korjaileen niin jätän noin :-D

Tästä asunnosta saa vielä odottaa postausta, sillä haluun kuvailla tätä vasta kun saan tänne jonkinlaisen pöydän. Tuoleja multa löytyy jo vaikka muille jakaa ja mun pöytänä on lasinen sohvapöytä, mutta hakusessa on pyöreä, valkoinen nelijalkainen keittiönpöytä ja mahdollisista yksilöistä saa vinkkailla! Sain Katariinan ihanalta äidiltä itselleni kaksi vanhaa pinnatuolia ja olis mahtavaa löytää tuoleihin mätsäävä vanha pöytä. Niin, kulunut maali ja kolhut on vaan plussaa.

toivoniemituira 007 toivoniemituira 009

Pikkuhiljaa tää mun yksiö alkaa kaikesta huolimatta tuntumaan kodilta. En enää pakene koulun jälkeen kaupungille tai soittele puolipaniikin vallassa kavereita seuraksi ja purkamaan laatikoita - aluksi en viihtynyt täällä ollenkaan, mutta nyt tulen ihan mielelläni kämpille muutenkin kuin nukkumaan.

toivoniemituira 010

Kaikesta koulustressistä ja muistakin sotkuista huolimatta mulla on hyvä fiilis just nyt, just tänään.

8 kommenttia:

  1. ylisiisti toi eka! tuo alue on muutenki oulun kivoimpia alueita noiden makeitten kerrostalojen ansiosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia! nii onki, oon jo kahesti yrittäny ettiä toivoniemestä kämppää mutta aina joku on napannu nenän edestä :(

      Poista
  2. upee tuo toinen kuva, rakastan tummaa vettä valkosen keskellä. aaa :)

    VastaaPoista
  3. voi ei kuin ihanat hiukset sulla :-) kiva katsella näin hyvälaatusia kuvia.

    VastaaPoista
  4. upeita kuvia oot nappaillu, varsinkin toi eka ja neljäs. ja viimeinen tietysti... :) jostain syystä mua ei inspiroi tää oulu kuvailemaan yhtään, vai onkohan se tää talvi ? ja tuntuu ihan pöllöltä pyöriä jossain ihmisten ilmoilla kuvailemassa itteään tai rakennuksia.... :D mikä avuksi ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyl se on tää talvi! toi meidänki kuvailureissu kesti varmaan 20min ja sen jälkeen juostiin lämpimään kiinnittelemään irronneita varpaita takaisin paikoilleen hehe... avuksi vaan sellanen turistiasenne :D ei ulkomailla oo koskaan pöllö olo, mutta myönnän että täällä kotikaupungissa fotoilu tuntuu vähän hassulta ja itekki lasken aina kameran ku joku ihminen tulee vastaan, tuolla toivoniemessä niitä ei onneks kovin montaa irrallaan hengaillu :)

      Poista